Πολυτονιστής: γράψτε απευθείας αρχαία ελληνικά

Οδηγίες

New look, same ...

>> Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Καρπός του χαλαρού Σαββατοκύριακου ήταν η ανανέωση του θέματος του Ephilology.... Χρησιμοποίησα το Grey Press θέμα, γιατί μου φάνηκε αρκετά φιλικό με αρκετό ελεύθερο χώρο για τα posts μου. Κρίσιμη παράμετρος στην επιλογή μου στάθηκε το γεγονός ότι μπορούσα να έχω δύο στήλες στα δεξιά για τα widgets.

Σημαντική προσθήκη θεωρώ τη RSS σύνδεση (βλ. "Στο Ράφι") με τη βιβλιοθήκη μου στο Google Books. ΄Ετσι, μπορώ να προτείνω απευθείας διάφορα βιβλία, που ανακαλύπτω κατά καιρούς στην ψηφιακή βιβλιοθήκη του Google.

Μπορεί να απορείτε για την ύπαρξη μιας μηχανής αναζήτησης σε ένα blog που μετράει τα posts του στα δάχτυλα, αλλά πίσω από το μικρό πλαίσιο κρύβεται μια "προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης" για φιλολογικό και ανθρωπιστικό περιεχόμενο γενικά. Η αναζήτηση γίνεται σε όλες τις σελίδες του Arts and Humanities pages of Intute και σε αρκετές ελληνικές.

Ελπίζω το νέο look να με παροτρύνει να ασχοληθώ περισσότερο με το Ephilology, καθώς συλλέγω αρκετά υλικό καθημερινά, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σχολιάσω.

Χαίρετε!

3 σχόλια:

Ανώνυμος,  13 Δεκεμβρίου 2007 στις 11:20 μ.μ.  

Πάρα πολύ ωραίο το νέο look :-). Μπράβο!!!! Επίσης εξαιρετικά τα καινούρια εργαλεία που πρόσθεσες.

Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια!!!!

Unknown 15 Δεκεμβρίου 2007 στις 3:54 μ.μ.  

Σ' ευχαριστώ marianna για τα καλά σου λόγια και για τον κόπο σου να αφήσεις ένα, το πρώτο και μοναδικό σχόλιο. Πρέπει να πω ότι η θεματολογία, το ύφος και εν τέλει ο σκοπός του μέσου αποδεικνύονται αρκετά ενδιαφέροντα προβλήματα.

Ανώνυμος,  15 Δεκεμβρίου 2007 στις 8:32 μ.μ.  

Λαέρτη, έχεις δίκιο. Πολλές φορές μ' έχει απασχολήσει το τρίπτυχο: θεματολογία, ύφος αλλά και σκοπός. Καταλήγω (τουλάχιστον προς το παρόν -τα πάντα ρει άλλωστε :-) ) πως είναι ζήτημα έμπνευσης που ένα πρόσκαιρο ή πιο μόνιμο ενδιαφέρον μπορεί να ενεργοποιήσει. Οι γνωστικές λειτουργίες επιτελούνται στο βάθος του μυαλού μας, και οι εμπειρίες μας τροφοδοτούν τους νευρώνες ώσπου να σχηματοποιηθεί μια καινούρια ιδέα, ένας νέος στόχος, μια ακόμη δημοσίευση...

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP