Πολυτονιστής: γράψτε απευθείας αρχαία ελληνικά

Οδηγίες

Παιχνίδια ρόλων στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

>> Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

‘Η μαγεία της πίστης’

Θεσσαλονίκη, Βυζαντινή Αυτοκρατορία 999 μ.Χ


Μία ομάδα πολιτών της Θεσσαλονίκης έχει, χωρίς να το γνωρίζει, ραντεβού με το πεπρωμένο της στις 26 Σεπτεμβρίου του 999 μ.Χ.

Απλοί πολίτες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, συναντιούνται μυστικά υπό την αιγίδα ενός ανθρώπου που φαίνεται πως ξέρει πολλά για την προσωπική τους ζωή. Ένα κοινό αντικείμενο που φαίνεται πως η μοίρα έφερε στα χέρια του καθενός από τους συμμετέχοντες, πρόκειται σύντομα να ρίξει όλη την ομάδα μέσα σε ένα κυκεώνα περιπέτειας. Αντιμέτωποι με περίεργα και πολλές φορές παράδοξα συμβάντα οι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν πως μέσα σε κάθε απλό πολίτη κρύβεται ένας ηρωικός χαρακτήρας. Η Θεσσαλονίκη και ολόκληρη η Βυζαντινή Αυτοκρατορία εξαρτάται από το αποτέλεσμα της αναζήτησης τους. Η πίστη είναι το μόνο αλλά παντοδύναμο όπλο τους…

Οι παίκτες θα περιηγηθούν στη μόνιμη έκθεση του Μ.Β.Π Θεσσαλονίκης, ως Βυζαντινοί πολίτες της εποχής, λύνοντας γρίφους, ανακαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά σε αντικείμενα, συνομιλώντας με χαρακτήρες της εποχής και γενικά προσπαθώντας να παίξουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τον ρόλο τους στην επίλυση του συνολικού μυστηρίου. Μία διασκεδαστική αλλά και εκπαιδευτική περιήγηση στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του παιχνιδιού ρόλων θα πραγματοποιηθεί από την GAMECRAFT.

Ώρες: Σάββατο και Κυριακή από τις 10.30 έως τις 18.00 (Διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά)

Είσοδος 6μελούς ομάδας κάθε 30 λεπτά. Είσοδος 1ης ομάδας στις 10.30 και τελευταίας στις 18.00.

Δηλώσεις συμμετοχής: Από 10 έως 23 Σεπτεμβρίου, τηλ: 2310868570

(Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-14.00, κ. Χωτίδου)

http://gamecraft.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP